Η "Κιβωτός των παιδιών" εγκαινίασε το νέο της χώρο στην Κόρινθο (video-pics)

0


Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ρομά. ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα , βράδυ Παρασκευής, τα εγκαίνια του "Κέντρου ημέρας της Κιβωτού των Παιδιών", στην περιοχή Μπαθαρίστρα Κορίνθου, παρουσία της Πρέσβεως της Σουηδίας Charlotte Wrangberg, η οποία παρέστη και έκοψε την κορδέλα του Κέντρου...

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Παιδείας κ.Χρ. Πελεγρίνης και οι βουλευτές Κορινθίας κ.κ. Γιώργος Ψυχογιός , Μαρία Θελερίτη και Γ. Τσόγκας. Παρόντες επίσης ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. ΑπόστολοςΠαπαφωτίου, οι Δήμαρχοι Κορινθίων και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ.κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και Γεώργιος Γκιώνης, ο κ. Πέρρας, η εκπρόσωπος των Ενομένων Δημωτών κα. Μάγδα Γκιώνη, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Χρ.Τσιχριτζής και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Χαιρετισμούς απήυθυναν ο κ. Πελεγρίνης, η κ. Charlotte Wrangberg, όσο και η Πρόεδρος του Σουηδικού Ιδρύματος "Children's ark" Maria Kratz Larsen και η Πρόεδρος της Κιβωτού των Παιδιών κ. Sofia Kratz.

To Σουηδικό Ίδρυμα "Children's ark"βοηθάει παιδιά που στερούνται αναγκαίων αγαθών σε όλο τον κόσμο. Εδώ και 10 χρόνια το ίδρυμα ασχολείται ενεργά με τους καταυλισμούς Ρομά στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, παρέχοντά τους ιατρική φροντίδα, καθώς και υποστηρικτική εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων.Τάσος Μητσόπουλος
GREEKRADIO WEB CHANNEL
ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΪΖΟΝΤΕΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η "Κιβωτός των παιδιών" εγκαινίασε το νέο της χώρο στην Κόρινθο (video-pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator