Μέχρι πότε θα ασχολούμαστε με τα ψυχολογικές αναζητήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;

0


«Δεν τέλειωσε η διαδικασία για την πώληση του ΟΛΠ» διαμήνυσε την Κυριακή ο Θοδωρής Δρίτσας, λίγα 24ωρα μετά υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco, ανοίγοντας νέο μέτωπο στην κυβέρνηση, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Ημερησίας.

«Έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών τον Ιούνιο, τη διαβούλευση για την τελική συμφωνία και την κύρωση στη Βουλή» δήλωσε με νόημα στο Mega ο υπουργός Ναυτιλίας. Προς τούτο, επικαλέστηκε και σειρά νομικών διαδικασιών, ενώ δήλωσε ότι ετοιμάζονται ρυθμίσεις όπως η Δημόσια Αρχή Λιμένα Πειραιά που εκτιμάται ότι δημιουργεί νέο «κρατικό» ΟΛΠ.

Δυστυχώς το έχουμε ξαναδεί το έργο και το φινάλε για τη χώρα ήταν τραγικό. Οδηγηθήκαμε μέχρι και σε πρόωρες εκλογές για να λύσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα διάφορα ψυχολογικά ζητήματα τους με το τρίτο Μνημόνιο -κι από ότι φαίνεται τίποτα δεν άλλαξε.

Το σχήμα «ψηφίζω, στηρίζω αλλά διαφωνώ» είναι γελοίο και βλάπτει σοβαρά την αξιοπιστία της χώρας. Όποιος διαφωνεί, είτε πηγαίνει σπίτι του είτε βγαίνει στο «αντάρτικο». Σήμερα, ο κ. Δρίτσας δεν είναι ένας «ρομαντικός ιδεολόγος», είναι ένας ακόμα υποκριτής καρεκλοκένταυρος.-

Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μέχρι πότε θα ασχολούμαστε με τα ψυχολογικές αναζητήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator