Προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη στο Πολύκαστρο (vid)

0


Με φωνές, αποδοκιμασίας αλλά και βρισιές υποδέχτηκε μερίδα κατοίκων του δήμου Παιονίας τον βουλευτή, ενώ επιχείρησαν να μην τον αφήσουν να μιλήσει σε συγκέντρωση που πραγματοποιούνταν στο Πολύκαστρο για το προσφυγικό
Το βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρο Παραστατίδη, προπηλάκισαν σε συγκέντρωση για το προσφυγικό στο Πολύκαστρο. Η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Παιονίας, το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου και σ' αυτήν ήταν προσκεκλημένοι οι τρεις βουλευτές του νομού, καθώς και ο δήμαρχος Παιονίας.

Η ένταση ξεκίνησε όταν πήρε το μικρόφωνο ο κ. Παραστατίδης να μιλήσει στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου, αφού ομάδα κατοίκων άρχισε να τον υβρίζει, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μιλήσει και τελικά να αποχωρήσει από την αίθουσα. Μέσα στις φωνές ακουγόταν έντονα η προτροπή των εκτός εαυτού συγκεντρωμένων στο βουλευτή να παραιτηθεί.

Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη στο Πολύκαστρο (vid)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator