Οι Loutraki Divers και το 3ο Λύκειο Κορίνθου καθαρίζουν την Ποσειδωνία

0Η HELMEPA σε συνεργασία με την διαπολιτισμική-περιβαλλοντική οργάνωση Φιλοξενία, τη Διοίκηση της Διώρυγας, τους Δήμους Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και Κορίνθου και την ομάδα εθελοντών Loutraki Divers πραγματοποιεί εθελοντικό καθαρισμό ακτής και βυθού στην περιοχή του Ισθμού, θέση Ποσειδωνία.Την Πέμπτη 14 Απριλίου'.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει εθελοντές από τις οργανώσεις Οικοζωή, Ευ Ζην και Οικολογική Κίνηση Πάτρας, τους Συλλόγους Γυναικών Διμηνίου "Η Νεφέλη" και Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας, το Ναυτικό Μουσείο Αλεποχωρίου και το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, μαθητές-Ναυτίλοι και εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Κρυονερίου και το 3ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου.

LOUTRAKI DIVERS
Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Loutraki Divers και το 3ο Λύκειο Κορίνθου καθαρίζουν την Ποσειδωνία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator