Ραγδαίες εξελίξεις - Grexit και χρεοκοπία; - Ο Τσίπρας ζητάει Σύνοδο Κορυφής μετά το ναυάγιο

0Όλο και πιο κοντά στα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015 φαίνεται πως βρίσκεται η Ελλάδα, μετά το σημερινό ναυάγιο των διαπραγματεύσεων και την ακύρωση του Eurogroup της Μεγάλης Πέμπτης.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αναμένεται να ζητήσει Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, για το ζήτημα της Ελλάδας από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόνλαντ Τουσκ.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται επικοινωνήσει αύριο με τον Donald Tusk, ζητώντας έκτακτη σύγκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προκειμένου όπως αναφέρουν πηγές του Μαξίμου να «διασφαλιστεί η τήρηση της Συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου για την Ελλάδα».

Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραγδαίες εξελίξεις - Grexit και χρεοκοπία; - Ο Τσίπρας ζητάει Σύνοδο Κορυφής μετά το ναυάγιο "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator