Παραίτηση Παπαμιμίκου με αιχμές - Διεγράφη από τη ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης

0


Αφήνοντας αιχμές προς πολλές κατευθύνσεις, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος υπέβαλε την παραίτησή του από γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και από μέλος του κόμματος.

Ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε πως για ακόμη μία φορά αναλαμβάνει ευθύνες που του αποδίδονται και δεν του αναλογούν και ζήτησε "να σταματήσει το κυνήγι ανθρώπων που δεν φταίνε σε τίποτα". Είπε μάλιστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι κάποιοι από το πρωί έψαχναν τρόπο να τον διαγράψουν χωρίς όμως να βρουν κάτι, για αυτό και αποφάσισε να διευκολύνει την κατάσταση.

Ο κ. Παπαμιμίκος άφησε αιχμές πως κάποιοι δεν ήθελαν την παρουσία του στο συνέδριο όπου και θα κατέθετε πρόταση για τη θεσμοθέτηση τάσεων ενώ τόνισε πως διαφωνεί με τη διάλυση της ΟΝΝΕΔ υπογραμμίζοντας πως κάποιοι θέλουν να πετάξουν στον κάλαθο των αρχήστων τους αγώνες της νεολαίας εδώ και 40 χρόνια.

Διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Γεωργιάδης.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Απόστολος Κράτσας, ο Βασίλης Γεωργιάδης διεγράφη από μέλος του Κόμματος και ως εκ τούτου εξέπεσε αυτοδίκαια από το αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, καθώς και από κάθε άλλη κομματική ιδιότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, με εισήγηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βασίλης Γεωργιάδης παραπέμφθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας, με το ερώτημα της διαγραφής.
Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραίτηση Παπαμιμίκου με αιχμές - Διεγράφη από τη ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator