«Στο Κόκκινο» οι σχέσεις Σκουρλέτη - Αρβανίτη

0


Άνω-κάτω έχει γίνει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον κομματικό ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», υπό τη διεύθυνση του Κώστα Αρβανίτη.

Όπως αναφέρει το «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δέχθηκε κριτική για θέματα του αντικειμένου του από συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή, με την επίκληση όμως στοιχείων που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, ενοχλήθηκε πολύ και φρόντισε να μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του αρμοδίως, λέγοντας: «Φτάνει που έχουμε όλους τους άλλους να μας επιτίθενται, πρέπει να δεχόμαστε και άδικα σχόλια από τον υποτιθέμενο φιλικό μας ραδιοφωνικό σταθμό;».

Δεν είναι όμως, μόνο ο κ. Σκουρλέτης. Και μια σειρά από βουλευτές έχουν απευθυνθεί στην υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, για να της εκφράσουν παράπονα για μη επαρκή στήριξη από τον ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και για τη συστηματική αγνόησή τους στην επιλογή προσκεκλημένων.
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Στο Κόκκινο» οι σχέσεις Σκουρλέτη - Αρβανίτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator