Τι είπε από τη Μόρια για το Αιγαίο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και προβλημάτισε!

0


Π. Καρβουνόπουλος

Στην ομιλία του ο Οικουμενικό Πατριάρχης Βαρθολομαίος έκανε λόγο για ανάγκη να γίνει “το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης”! Η φράση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη κι έχει προκαλέσει αίσθηση . Είναι φράση που δεν μπορεί να απευθύνεται προς την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αν και συχνά Έλληνες πολιτικοί επαναλαμβάνουν αυτή την ευχή , είναι κυρίως που εκφράζεται από την Άγκυρα.
Το Αιγαίο είναι θάλασσα ειρήνης την οποία διαρκώς διαταράσσει το κράτος τρομοκράτης που λέγεται Τουρκία. Τα όσα πράττει τις τελευταίες ειδικά ημέρες στο Αιγαίο το αποδεικνυουν περίτρανα. Κανένας άλλος δεν απειλεί την ειρήνη στην περιοχή εκτός από την Τουρκία.
Συνεπώς κανείς,ακόμη και αν είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν μπορεί να καλεί την Ελλάδα να συμβάλλει στην διατήρηση του ειρηνικού κλιματος στο Αιγαίο. Το κάνει σε σημείο υπερβολής.

Σε ποιο άλλο κράτος του κόσμου πολεμικά αεροσκάφη άλλης χώρας θα πετούσαν πάνω από το έδαφός της και δεν θα καταρρίπτονταν άμεσα! Συνεπώς οι συστάσεις και οι ευχές πρέπει να απευθυνθούν προς το φασιστικής ροπής καθεστώς Ερντογάν .

Θάλασσα …ειρήνης το Αιγαίο με τυπική και ουσιαστική παράδοση της Ελλάδας δεν μπορεί να υπάρξει.

Militaire.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι είπε από τη Μόρια για το Αιγαίο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και προβλημάτισε!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator