Η ανάρτηση καταπέλτης του Τζήμερου για το πρότυπο του καταληψία τον σοσια-ληστή Μαδούρο

0



Το πρότυπο των συριζαίων, η χώρα που ζει το συριζαϊκό όνειρο του τυπώματος του δικού της χρήματος, δεν έχει λεφτά ούτε να αγοράσει το χαρτί για να τα τυπώσει. Και μιλάμε για την χώρα με τα μεγαλύτερα βεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου στον κόσμο! Γιατί έγινε αυτό; Γιατί οι συριζαίοι της Βενεζουέλας, Τσάβες και Μαδούρο, νόμισαν ότι η οικονομία λειτουργεί με έναν νόμο κι ένα άρθρο. Μισώντας, όπως και η συμμορία του Τσίπρα, την παραγωγή και το επιχειρείν, καθόρισαν, δια νόμου, φτηνές τιμές στα προϊόντα, κάτω από το κόστος για να μπορεί… να τα αγοράζει ο λαός. Αποτέλεσμα: μόλις εξαντλήθηκε το στοκ, τα ράφια άδειασαν. Πλέον, η Βενεζουέλα έχει περάσει στη φάση της αναρχίας, εκεί που θα ήμασταν κι εμείς αν τα σχέδια της συμμορίας του Τσίπρα εφαρμόζονταν πέρυσι. Εκεί που θα πάμε αν η συμμορία του ανεπάγγελτου καταληψία δεν ξεκουμπιστεί να φύγει τώρα.

Thanos Tzimeros
Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ανάρτηση καταπέλτης του Τζήμερου για το πρότυπο του καταληψία τον σοσια-ληστή Μαδούρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator