Τι ακριβώς μήνυμα στέλνετε και σε ποιόν κερατά λογοδοτείτε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας ;;;

0


Ρεσιτάλ μειοδοσίας σήμερα από τη Νέα Δημοκρατία – Το αίσχος και η απόλυτη κατάπτωση βαφτίζονται πολιτικά ορθός λόγος…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τη στιγμή που η υπό τον πρωθυπουργό συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, προετοιμάζει κάποιο νεότερο ίσως φοβικό ανακοινωθέν, που απλά θα προκαλέσει ειρωνικά σχόλια, χλευασμούς και εν τέλει θα κλιμακώσει την τουρκική προκλητικότητα, μετά και από τα ανέξοδα καραγκιοζηλίκια Καμμένου….

Με μια πρωτοφανή κίνηση φοβικής μειοδοσίας και απροκάλυπτης ηττοπάθειας, η Νέα δημοκρατία σήμερα προχώρησε στη διαγραφή του αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, επειδή σε ανάρτησή του στο φέις μπουκ έγραψε μεταξύ άλλων: «Τις τελευταίες δυο ημέρες υπάρχει μια διάχυτη ανησυχία με τις συνεχείς παραβιάσεις στο εναέριο χώρο μας στις Οινούσσες και τα Ψαρά! Βρίσκεται δε σε εξέλιξη ναυτική άσκηση των Τούρκων! Το σύνθημα των καταδρομέων μας για το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι οτι, καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που πρέπει να λέγεται από τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης! Έχουμε ένα γείτονα άθλιο άπληστο μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο…».

Αντί του όποιου σχολιασμού γι αυτό τον ξεπεσμό και την απροκάλυπτη μειοδοσία ρωτάμε:
  • Έχει καμία αξία για σας, ότι ο αντιπεριφερειάρχης προέβη σε αυτή τη δήλωση αυτές τις μέρες που η Χίος δέχεται… απροκάλυπτη πίεση και εν τέλει τελεί συνολικά υπό αμφισβήτηση η εθνική της ταυτότητα, από την τουρκική αλητεία???
  • Τι μήνυμα στέλνετε στην άλλη πλευρά του Αιγαίου με την παρούσα διαγραφή??? Αποφασιστικότητας??? Δουλοπρέπειας??? Ραγιαδισμού στο όνομα της σκοπιμότητας??? Τι ακριβώς και σε ποιόν κερατά λογοδοτείτε???
  • Και αν ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην μέλος του κόμματος σας, είναι μαύρο πρόβατο επειδή ενστερνίστηκε το σύνθημα των καταδρομέων μας, μπορείτε να μας πείτε τι είναι για σας και το κόμμα σας οι ίδιοι οι καταδρομείς μας και οι εκπαιδευτές τους???
  • Αν είναι τόσο ενοχικό για σας αυτό το σύνθημα, τότε απέναντι σε μια συγκεκριμένη πρακτική παραγωγής νεκρών Ελλήνων (βλέπε Ηλιάκης) από την τουρκική αλητεία και τους φονιάδες του Αιγαίου, πως ακριβώς τοποθετείστε και πως την αντιμετωπίζετε???

Και τώρα, μετά τη διαγραφή του αντιπερειάρχη τι???
  • Θα αποστρατεύσετε τους λοκατζήδες μας??? Θα εισηγηθείτε να τους αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα??? Θα ζητήσετε να παραπεμφούν σε έκτακτο στρατοδικείο???
  • Θα στείλετε αντιπροσωπεία του κόμματός σας στην Αγκυρα να ζητήσει συγνώμη από το σουλτάνο για την απρεπή συμπεριφορά???

Πόσα κιλά ξεφτίλα τελικά κουβαλάτε επάνω σας???

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»a
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι ακριβώς μήνυμα στέλνετε και σε ποιόν κερατά λογοδοτείτε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator