Θα …«πέσουν ηρωικά αντιστεκόμενοι…»!!!

0


Όπου και αν αναζητήσετε αυτές τις λέξεις θα τις βρείτε στην προετοιμασία μίας μάχης, ενός πολέμου, στο γράμμα ενός στρατιώτη από το μέτωπο, στην κραυγή ενός πολιορκημένου (βλ. Μεσολόγγι) στα τελευταία λόγια ενός ανθρώπου που ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον θάνατο (βλ. Αλβανικό Έπος, Ύψωμα 731)…
  τέλος πάντως σε μια ακραία κατάσταση (πιο ακραία δεν γίνεται) όπου τα πολλά λόγια περισσεύουν και ζυγώνει η ώρα της Αποφάσεως, με χρώμα εκείνο του αίματος.

ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δεν θα τις βρείτε. (Εκτός βέβαια από το ανόητο λεξιλόγιο μερικών αθλητικών συντακτών)

Το γεγονός ότι οι συριζαίοι πήραν αυτές τις ιερές λέξεις (για κάθε λαό – «έπεσε ηρωικά μαχόμενος») και τις έχωσαν σε ένα πολιτικό μανιφέστο σε καιρό δημοκρατίας (δεν με ενδιαφέρει τι λέει), μου προκαλεί αηδία.

Κάθισε ο άλλος αναπαυτικά στην καρέκλα του, γέμισε την κούπα με καφέ, άναψε τσιγάρο, άνοιξε το word και έγραψε «προτιμάμε να πέσουμε αντιστεκόμενοι ηρωικά» (σιγά μην σκίσεις το καλσόν).
Είναι ψυχοπαθείς. Δεν έχουν ιερό και όσιο.
(αν συνεχίσω θα βλαστημήσω)
Ἀλικᾶκος Δημήτρης
Πηγή "Φιλονόη"
Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα …«πέσουν ηρωικά αντιστεκόμενοι…»!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator