Πρώτος και με μεγάλη διαφορά ο Κώστας Δημητρόπουλος στην Τ.Ο. Κορίνθου της Ν.Δ

0Στις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν την Κυριακή στην Τ.Ο Κορίνθου της Ν.Δ.πρώτος και με μεγάλη διαφορά ήρθε ο Κώστας Δημητρόπουλος.

Για άλλη μία φορά τα μέλη και οι φίλοι της Ν.Δ στην Κόρινθο έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόσωπό του.

Πλέον όπως μας είπε ο ίδιος «...ο στόχος είναι ενωμένοι να προχωρήσουμε στην δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση ώστε σύντομα η Νέα Δημοκρατία να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Η παράταξη που θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης στη χώρα».
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτος και με μεγάλη διαφορά ο Κώστας Δημητρόπουλος στην Τ.Ο. Κορίνθου της Ν.Δ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator