Ούτε για σουβλάκι... δεν μπορεί να πάει ο Τσίπρας!

0


Οι πληροφορίες που έχουμε δεν επιδέχονται αμφισβήτησης διότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Στις 5:30 το απόγευμα και λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου με τον Κόστα της Πορτογαλίας ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε στην οδό Ανδριανού για... σουβλάκια.

Η οδός Ανδριανού βρίσκεται στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη και ο κ. Τσίπρας βρέθηκε εκεί με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και συνοδεία καμιά 20αριά ατόμων με γραβάτες. Δεν έγινε αντιληπτό αν σ' αυτούς περιλαμβανόταν και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας.

Η είδηση, όμως, είναι άλλη. Σύμφωνα με μάρτυρα της σκηνής, μια γυναίκα πέρασε από το κατάστημα που ήταν ο κ. Τσίπρας και του φώναξε παρουσία πολλών ατόμων «στο λαιμό να σου κάτσει», εννοώντας προφανώς το σουβλάκι.

Καλά είναι τα πιτόγυρα, καλή και η βόλτα στην Πλάκα με χαλαρή διάθεση, προφανώς γιατί άλλοι θα σώσουν την παρτίδα της διαπραγμάτευσης κι όχι ο Τσίπρας. Όμως, οι ανέφελες ημέρες όπου ο πρωθυπουργός έκανε βόλτες και χαιρετούσε τον κόσμο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα έρχεται η ώρα της απαξίωσης, της απόρριψης και του χλευασμού.

Ήρθε η ώρα της τιμωρίας για τα ατέλειωτα ψέματα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ούτε για σουβλάκι... δεν μπορεί να πάει ο Τσίπρας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator