Μπάκουλης: «Η μοναδική αλήθεια για την παραίτησή μου είναι λόγοι υγείας και οτιδήποτε άλλο γράφεται είναι αναληθές»

0Με μαύρο δάκρυ κλαίει συγκεκριμένη ιστοσελίδα που "δεν της έκατσε" η παραίτηση του Αντιδημάρχου Κορινθίων Δ. Μπάκουλη. Όπως δήλωσε ο ίδιος οι λόγοι της παραίτησής του είναι μόνο λόγοι υγείας και οτιδήποτε άλλο γράφεται είναι αναληθές.


Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπάκουλης: «Η μοναδική αλήθεια για την παραίτησή μου είναι λόγοι υγείας και οτιδήποτε άλλο γράφεται είναι αναληθές»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator