Η τουρκική παραπλάνηση στις Οινούσσες

0


Γιατί οι Οινούσσες δεν είναι ο Στρατηγικός αλλά ούτε και ο πραγματικός στόχος της Τουρκίας!

Του Χρήστου Μακρυγιάννη

Πολλά γράφονται και λέγονται και πολλά αναλύονται για τα γεγονότα στο Αιγαίο αλλά πρέπει να δούμε να πράγματα στην πραγματική  Στρατιωτική και όχι  από την θεωρητική  τους πλευρά!

Πριν από αρκετό  καιρό  σε μια ανάλυση  μας που δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, είχε τονιστεί και καταγραφεί ότι οι Τούρκοι αλλάζουν την Τακτική τους στο Αιγαίο και είχε αναφερθεί ότι οι Τούρκοι θα επέλεγαν την Τακτική του αποκλεισμού των νησιών μας και όχι την κατάληψη!


Σε καμιά περίπτωση μια Στρατιωτική επιχείρηση δεν γίνεται με προειδοποίηση και πολύ περισσότερο σε ένα μικρονήσι στο οποίο φυλάσσεται μόνο από Στρατιωτικό Φυλάκιο, ούτε οι Συντονισμένες και Σχεδιασμένες Υπερπτήσεις απο Μαχητικά ενός άκρου του νησιού σε μεγάλο ύψος, την ίδια ώρα και με το ίδιο πανομοιότυπο τρόπο, δίνοντας μάλιστα χρόνο στα Ελληνικά μαχητικά να αντιδράσουν!

Δεν υπάρχει λόγος για την Τουρκία να αναλωθεί σε κατάληψη, αν το καταφέρει, ενός νησιού και να "προετοιμάζεται" για δήθεν βομβαρδισμό Στρατιωτικού στόχου από τα 30.000 πόδια!


Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο έχει βάλει σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο και σίγουρα ο πραγματικός στόχος της Τουρκίας δεν είναι οι Οινούσσες, αυτήν ειδικά την χρονική στιγμή που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε στο εσωτερικό, σαν να συνέβη κάτι το σημαντικό!

Ο Στόχος της Τουρκίας είναι ο τεμαχισμός του Αιγαίου και ήδη έχουμε αποδεχθεί ότι έχουμε χάσει μέρος της Κυριαρχία μας, όταν σε νησιά μας επιχειρούν Αστυνομικοί της Ε.Ε, ΜΚΟ και αλληλέγγυοι διαφόρων Εθνικοτήτων με άγνωστο και σκοτεινό ρόλο, κανείς δεν μπορεί αν πει με βεβαιότητα ότι μπορούμε να επιβάλουμε ή ότι υφίσταται η Εθνική μας Κυριαρχία στο Αιγαίο!

Σε μια όμως όπως όλα δείχνουν τα πράγματα, επερχόμενη Ελληνο-Τουρκική Σύρραξη ποιος θα είναι και ο ρόλος της Παρουσίας των Νατοϊκών Σκαφών μόνο τα νερά μας, που και αυτό τα κατάπιαμε αμάσητο;

Ο Απολογισμός των Νατοϊκών Πολεμικών αυτών Σκαφών στην ανακοπή των λαθροπροσφυγικών ροών, ήταν μηδαμινός και πως να μην είναι άλλωστε όταν αντί να έχεις ταχύπλοα και ευκίνητα Σκάφη με Καταδρομείς, χρησιμοποιείς Πολεμικά με τεράστια ισχύ πυρός, εναντίον φουσκωτών και σαπιοκάραβων που έχουν οι λαθροδιακινητές και μακριά απο τις ακτές που αναχωρούν!


Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας… Εμείς εκτιμούμε οτι ο Πραγματικός Στόχος της Τουρκίας είναι άλλος, εκτός από τον Στρατηγικό της στόχο, αυτό του διαμελισμού του Αιγαίου, όπου και η Ευρώπη θα συμφωνήσει και θα μας αφήσει στο έλεος των Τούρκων, όπως το έκανε με το Προσφυγικό...

Ακόμη και ο Πάπας που ήρθε, είδε και απήλθε, είπε παίρνω δώδεκα λάθρομετανάστες Μουσουλμάνους εγώ και κρατήστε τις δεκάδες χιλιάδες εσείς!

Η Τουρκία ετοιμάζει κάτι που θα έχει σχέση με την ΑΟΖ και μάλιστα τέτοιο που να μπορεί να το υποστηρίξει και σε διεθνείς Οργανισμούς, αν και αυτό σήμερα δεν έχει και μεγάλη σημασία, αφού υπό το φόβο της Αποστολής λαθρομεταναστών η Ευρώπη έχει υποκύψει στις εντολές του σουλτάνου!

Οι Ασκήσεις της Τουρκίας δείχνουν το στόχο που και πως θα το πραγματοποιήσουν, όταν θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και όταν καταλάβουν πως εμείς είμαστε περίπου έτοιμοι να το αποδεχθούμε και δεν σημαντικό δεν θα αντιδράσουμε!


Η παραμονή όμως και ο εγκλωβισμός στην Ελλάδα τόσων έμπειρων στον Ανταρτοπόλεμο ανδρών και μαχητών, θα μας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και κενά στην Άμυνα μας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά θα έχουμε τεράστια επίδραση του ηθικού των αμάχων μας σε μια ΕλληνοΤουρκική Σύρραξη!

Ούτε βέβαια να περιμένει κανείς ότι η Αστυνομία και οι δυνάμεις της θα μπορέσουν να επιβληθούν σε εκατοντάδες… επιβάλλοντας την τάξη και κρατώντας τους έγκλειστους σε κάποιο καταυλισμό! (Ποιος θα τους φυλάει και μέχρι πότε;)

Το πλιάτσικο, οι φόνοι, οι βιασμοί θα είναι καθημερινότητα που δεν θα αντιμετωπίζεται και δυστυχώς άρχισε ο φόβος να κυριαρχεί, αφού ακόμη και Υπουργός δήλωσε ότι αυτούς που τους χτυπάνε τώρα, θα είναι οι αυριανοί Τζιχαντιστές!


Τα σημάδια του φόβου ήδη φάνηκαν από τον αντίδραση των Αστυνομικών Δυνάμεων στις Καταλήψεις και αποκλεισμούς δρόμων δημόσιων κτιρίων αλλά και την αποκοπής της Σιδηροδρομικής πρόσβασης στην Ευρώπης της Χώρας μας!

Σε ποια άλλη Χώρα μπορεί να συμβαίνει αυτό και να μην υπάρχει καμιά δυναμική αντίδραση… Είναι μόνο ο δήθεν ανθρωπισμός μας ή άρχισε να φωλιάζει και ο φόβος ή και το χειρότερο ακόμα ότι το έχουμε αποδεχθεί;

Αν και δεν το πιστεύουμε ελπίζουμε ότι στο πρόσφατο ΚΥΣΕΑ να μπήκαν επί τάπητος και αυτά τα καυτά θέματα, αλλά μάλλον θα απογοητευτούμε για μια ακόμη φορά!

* Ο Μακρυγιάννης Χρήστος είναι Αξιωματικός του Στρατού ε.α
Πηγή "Βετεράνος"
Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η τουρκική παραπλάνηση στις Οινούσσες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator