Ο Παπανδρέου στην Μέρκελ: Αν επιμένετε σας παραδίδω τα κλειδιά της χώρας - ΒΙΝΤΕΟ

0


Την σύγκρουση που είχε στην Σύνοδο Κορυφής του 2010, όταν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί ζήτησαν να αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου χωρών που μπαίνουν σε προγράμματα προσαρμογής περιέγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Παπανδρέου, επισήμανε ότι με δεδομένο ότι δεν είχε μπει άλλη χώρα ως τότε σε μνημόνιο «η λογική τους ήταν τιμωρητική» απέναντι στην Ελλάδα και αποκάλυψε τι απάντησε στην Μέρκελ.

«Κυρία Μέρκελ, αν επιμένετε σε αυτό σας παραδίδω τα κλειδιά της χώρας πάρτε πίσω και τα λεφτά και κάντε καλά», είπε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι δεν είχε συμμάχους καθώς όλες οι χώρες έμειναν αμέτοχες.

Τέλος περιέγραψε ένα περιστατικό όπου ο τότε Πορτογάλος Πρωθυπουργός, ο Σόκρατες τον πλησίασε και του είπε: «Γιώργο δεν έχω ζήσει πιο σκληρή σύγκρουση σε Σύνοδο Κορυφής απ' ό,τι η δική σου με την Μέρκελ σήμερα».

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:
Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Παπανδρέου στην Μέρκελ: Αν επιμένετε σας παραδίδω τα κλειδιά της χώρας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator