ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - Να πάμε σε εκλογές καταγγέλοντας τον Τόμσεν και το ΔΝΤ!

0


Καχυποψία ανάμεσα στην Ελλάδα και το ΔΝΤ (και τις ΗΠΑ) για τις Υποκλοπές

-Να πάμε σε εκλογές καταγγέλοντας τον Τόμσεν και το ΔΝΤ!…

Αυτές τις εισηγήσεις δέχεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την στιγμή που αποκαλύφθηκαν οι υποκλαπέντες διάλογοι του Πολ Τόμσεν με τις συνεργάτιδές του από το Ταμείο κι ενώ βρισκόντουσαν στην Αθήνα.

Πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να ετοιμάζεται να εκφωνήσει διάγγελμα στον ελληνικό λαό με θέμα τις αποκαλύψεις των Wikileaks…

Πάντως οι εξελίξεις είναι δραματικές ενώ η καχυποψία ανάμεσα στην Ελλάδα και το ΔΝΤ (και τις ΗΠΑ) είναι διάχυτη καθώς οι συνομιλίες έχουν καταγραφεί και υποκλαπεί μια μέρα (19 Μαρτίου) πριν ο διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πόουλ Τόμσεν και η επικεφαλής της αποστολής του Ταμείου στην Αθήνα, Ντέλια Βελκουλέσκου, αποχωρήσουν από την Αθήνα.

Ποιοί έκαναν την υποκλοπή και για λογαριασμό ποιών;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - Να πάμε σε εκλογές καταγγέλοντας τον Τόμσεν και το ΔΝΤ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator