Χειροπέδες και απέλαση-εξπρές

0


Η φύση δεν ανέχεται τα κενά εκεί όπου δεν προβλέπεται να υπάρχουν. Τα καλύπτει άμεσα. Και η εξουσία, η ουσία της πολιτικής ισχύος, δεν ανέχεται να προκύπτουν χάσματα στην άσκησή της. Αυτό είναι ορατό στην Ελλάδα. Η εξουσία δεν ασκείται, ο νόμος παραβιάζεται, η Δικαιοσύνη καταπατάται, το Σύνταγμα έχει καταστεί κενό γράμμα.


Τα σκηνικά που αντικρίζουν οι Ελληνες στην τηλεόραση είναι φρικτά και εξοργιστικά, αλλά υπολείπονται σε ένταση και «ποιότητα» προκλήσεως από όλα όσα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην πατρίδα μας.

Λαθρομετανάστες κάνουν... έλεγχο στα χαρτιά οδηγών νταλικών για να αποφανθούν αν θα τους επιτρέψουν να περάσουν! Οι παρανόμως εισελθόντες αλλοδαποί έχουν υποκαταστήσει τα όργανα της τάξεως, ενώ οι αγρίως φορολογούμενοι πολίτες βρίσκονται στο έλεος του ισλαμικού στρατού των καταληψιών των οδικών δικτύων και άλλων υποδομών του κράτους.

Στον λιμένα του Πειραιώς άλλο εγκληματικό στοιχείο που υποδύεται τον ρόλο του ανήμπορου πρόσφυγα απείλησε να πετάξει μωρό σε λιμενικό! Τα προαναφερθέντα περιστατικά τα είδε το πανελλήνιο και επίσης είδε, με φρίκη και απογοήτευση, το κράτος να απουσιάζει, κλείνοντας έτσι πονηρά το μάτι στους λαθραίους να μας συμπεριφέρονται κατά το δοκούν.


Οι ξένοι δικαιούνται να καταλαμβάνουν σιδηροτροχιές, να «ελέγχουν» τα χαρτιά των οδηγών, να καταλαμβάνουν λιμάνια, να μετακινούνται δωρεάν στην επικράτεια, να σιτίζονται δωρεάν και να τραμπουκίζουν μεταξύ τους αλλά και εις βάρος των Ελλήνων. Αυτό το μήνυμα παίρνουν από το κράτος. Να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως θέλουν, σε όποιον θέλουν.

Οι Ελληνες έχουν το... δικαίωμα να ζουν σε κατάσταση ανέχειας, να είναι άνεργοι, να εκποιούν την περιουσία τους για να πληρώνουν φόρους, να υπομένουν τα πάνδεινα από τους ισλαμιστές εποίκους και να περιμένουν τα χειρότερα.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Απέχουμε χιλιοστά από το χάος. Η μόνη λύση για την αποφυγή των χειρότερων είναι χειροπέδες και απέλαση σε όλους τους λάθρα εισελθόντες στην Ελλάδα που παρανομούν.

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χειροπέδες και απέλαση-εξπρές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator