Η δημοσιογράφος Σοφία Δήμτσα για τις κολοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ: «Τουλάχιστον έχουν φαντασία στα βαφτίσια»

0


Στον βίο και την πολιτεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε η δημοσιογράφος Σοφία Δήμτσα.
Με ένα αιχμηρό ποστ στο Facebook, η Σοφία Δήμτσα αναφέρθηκε στα «βαφτίσια» που έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι καθώς η Τρόικα έγινε «Θεσμοί», το Μνημόνιο «συμφωνία» και τα πρόσθετα μέτρα «μηχανισμός εξισορρόπησης δημοσιονομικών αποκλίσεων».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σοφίας Δήμτσα: «Το σκίζω το μνημόνιο έγινε τρίτο μνημόνιο. Το τρίτο μνημόνιο έγινε συμφωνία. Η τρόικα έγινε θεσμοί. Το κούρεμα του χρέους έγινε…re-profiling. Τα πρόσθετα μέτρα 3,6 δις έγιναν «μηχανισμός εξισορρόπησης δημοσιονομικών αποκλίσεων». Τουλάχιστον, έχουν φαντασία στα «βαφτίσια»».
Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η δημοσιογράφος Σοφία Δήμτσα για τις κολοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ: «Τουλάχιστον έχουν φαντασία στα βαφτίσια»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator