Εκδήλωση - Συζήτηση για Αγροτικά θέματα από το ΠΑΣΟΚ στο Κιάτο

0H ΣYNTONIΣTIKH ΠAΣOK KOPINΘIAΣ ΣAΣ KAΛEI ΣE EKΔHΛΩΣH – ΣYZHTHΣH
ΓIA AΓPOTIKA ΘEMATA ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠEMΠTH 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣTO AMΦIΘEATPO TOY ΔHMΑΡΧΕΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Ο υπεύθυνος ΚΤΕ για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Ν. Σερρών κ. Μιχάλης Τζελέπης, ΚΑΙ ο γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης Υπαίθρου του ΠΑΣΟΚ κ. Μόσχος Κορασίδης
Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδήλωση - Συζήτηση για Αγροτικά θέματα από το ΠΑΣΟΚ στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator