Στη Δικαιοσύνη ο Ψυχάρης για τα «χαμένα» παραστατικά

0


Στην δικαιοσύνη, για περαιτέρω διερεύνηση, στέλνει την υπόθεση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, η Επιτροπή Ελέγχου «Πόθεν Έσχες» της Βουλής, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της.

Στην συγκεκριμένη απόφαση οδηγήθηκε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής καθώς εξέπνευσε και η νέα προθεσμία μιας εβδομάδας που είχε δοθεί στον «ισχυρό άνδρα» του ΔΟΛ να προσκομίσει τα παραστατικά που του είχαν ζητηθεί.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες η αρμόδια επιτροπή της Βουλής δεν θα παραπέμψει στον εισαγγελέα τον Σταύρο Ψυχάρη για μη υποβολή δηλώσεων «Πόθεν Έσχες» επί μία δεκαετία, ειδικότερα από το 1997 έως και το 2007, καθώς η εισήγηση των δικαστικών που μετέχουν στην επιτροπή «Πόθεν Έσχες» είναι ότι το αδίκημα της μη υποβολής Πόθεν Έσχες αποτελούσε πλημμέλημα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, και το οποίο παραγράφεται μετά την πάροδο πέντε ετών.

Η Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» δεν ασχολήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της με την υπόθεση των δημοσιευμάτων που αφορούν το «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ενώ η αρμόδια επιτροπή της Βουλής εξέτασε τις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη στην κυβέρνηση Σαμαρά χωρίς να διαπιστώσει παραλείψεις ή λάθη.
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στη Δικαιοσύνη ο Ψυχάρης για τα «χαμένα» παραστατικά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator