Ο Συνήγορος του Πολίτη στην Κόρινθο

0


Ο Συνήγορος του Πολίτη στην Κόρινθο

20 Απριλίου 2016
  
Ο Αναπληρωτής  Συνήγορος του Πολίτη, Βασίλης Καρύδης, θα επισκεφθεί την Κόρινθο, επικεφαλής κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής. Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των πολιτών και των στελεχών των δημοσίων υπηρεσιών της περιοχής για την αποστολή και το έργο του Συνηγόρου του Πολίτη.

Από το 2010 και μέχρι σήμερα, η Ανεξάρτητη Αρχή έχει δεχτεί 81.987 αναφορές. Από αυτές, 3.340 προέρχονται από την Πελοπόννησο (ποσοστό 4,07% στην Επικράτεια)  και 878 από την Περιφερειακή Ενότητα Κορίνθου αντιστοιχώντας στο  26% των αναφορών στο σύνολο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Την Τετάρτη 20 Απριλίου από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 ο Αναπληρωτής  Συνήγορος του Πολίτη θα συναντηθεί με εκπροσώπους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, και θα μιλήσει για τις αρμοδιότητες της Ανεξάρτητης Αρχής. Θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα της περιοχής. Στις 12.15 ο κύριος Καρύδης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Την ίδια ημέρα, από τις 10.00 έως τις 15.00  πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αναφορά σε κλιμάκιο του Συνηγόρου του Πολίτη ή να ζητήσουν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν.

Όλες οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο Ισόγειο του Δημαρχείου Κορίνθου – Κολιάτσου 32, Κόρινθος.  Για περισσότερες πληροφορίες
Γιάννης Πέτσας, τηλ. 213.13.06.640 – 6977-507235


Η ενέργεια αυτή χρηματοδοτείται από την Νορβηγία την Ισλανδία και το Λιχτενστάιν μέσω του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, Πρόγραμμα για την Αλληλεγγύη και την Κοινωνική ένταξη στην Ελλάδα (2009-2014)   
Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Συνήγορος του Πολίτη στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator