Ο Φωτήλας χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ "Αριστερά της Τσουτσούνας"

0


Ο Ιάσονας Φωτήλας του Ποταμιού κάλεσε σε «ανένδοτο» κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε στον Αρ. Μπαλτά για τις επιλογές του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλν Αθηνών, Γιαν Φαμπρ.


Τον ανένδοτο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσονας Φωτήλας και ταυτόχρονα κατέπληξε τους πάντες στην αίθουσα καταλογίζοντας στον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά ότι έχει καταντήσει τον Πολιτισμό: «Αριστερά της Τσουτσούνας».
«Καλώ σε ανένδοτο αγώνα κατά των δήθεν δημοκρατών που λυμαίνονται τον τόπο» είπε ο Ιάσονας Φωτήλας τοποθετούμενος επί του προσφυγικού νομοσχεδίου το οποίο πάντως υπερψηφίζει το κόμμα του. Ο κ. Φωτήλας ο οποίος απεύθυνε ανοιχτή έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης να δημιουργηθεί μια «συμμαχία για να πέσει η κυβέρνηση». «Δεν μπορεί να ζητάμε από την κυβέρνηση να κυβερνήσει - δεν διορίζεις επόπτη σε αγώνα τυφλό και να του ζητάς να πει αν είναι οφσάιντ ή όχι. H κυβέρνηση δεν μπορεί ! μας καταστρέφει !» είπε.

Ο βουλευτής του Ποταμιού προκάλεσε, όμως, ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση όταν καταφέρθηκε κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά με έμμεσες αναφορές σε παράσταση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιαν Φαμπρ. «Τι να περιμένει κανείς από τον υπουργό Πολιτισμού που κατάντησε τον Πολιτισμό «Αριστερά της Τσουτσούνας;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Φωτήλας χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ "Αριστερά της Τσουτσούνας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator