Συριζαίος βουλευτής: "Ξεπουλούμε τα πάντα, εφαρμόζουμε τις εντολές της τρόικας"

0


Μέχρι τώρα ότι το ντόπιο πολιτικό προσωπικό δεν είναι παρά υπηρέτες  και εκτελεστές εντολών  από τους ξένους δανειστές του ελληνικού κράτους, (και της ντόπιας πλουτοκρατίας, θα λέγαμε εμείς), το επικαλούταν μόνο κάποιοι οι οποίοι από τα ΜΜΕ χαρακτηριζόταν «γραφικοί», στερούμενοι «ευρωπαϊκού πνεύματος».

Μπροστά όμως στα σημερινά δεδομένα, αυτή την πραγματικότητα αναγκάζονται να αναγνωρίσουν δημόσια ακόμα και κυβερνητικοί βουλευτές όπως ο Γιώργος Δημαράς ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι παραδέχτηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ασκεί η ίδια πολιτική αλλά περιορίζεται να εφαρμόζει τις εντολές που παίρνει: «Δεν είναι ευτύχημα το ότι στη χώρα αναγκαζόμαστε, επειδή έτσι κατάντησε η οικονομία να ξεπουλάμε τα πάντα. Δεν ασκούμε εμείς πολιτική . Κι αυτό ας το συνειδητοποιήσουμε. Σε ένα μέρος ποσοστό ασκούμε πολιτική. Η κυριαρχία είναι στην τρόικα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είναι αυτό που λέει ένα αναρχικό σύνθημα: «Ψηφίζεις πολιτικούς και σου βγαίνουν μεσίτες» οι οποίοι –πέρα από την μεσιτεία που πιθανόν λαμβάνουν για τις «υπηρεσίες» τους- δεν είναι παρά υπηρετικό προσωπικό  στις εντολές των «αφεντικών» τους.

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συριζαίος βουλευτής: "Ξεπουλούμε τα πάντα, εφαρμόζουμε τις εντολές της τρόικας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator