Οι 7 πιο ηλίθιοι θάνατοι στην Ιστορία

0



Αττίλας
Ένας από τους πιο διαβόητους και σκληρούς στρατηγούς στην ιστορία. Ο στρατός του Αττίλα είχε κατακτήσει όλη της Ασία από τη Μογγολία ως την άκρη της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.Πώς πέθανε: Είχε μια ρινορραγία τη νύχτα του γάμου του.Το 453 μ.Χ., ο Αττίλας παντρεύτηκε μια νεαρή κοπέλα.

Την πρώτη νύχτα του γάμου του, μετά απο τρελλό μεθύσι κατά τη διάρκεια της νύχτας υπέστη αιμορραγία από τη μύτη, αλλά ήταν πολύ μεθυσμένος για να το παρατηρήσει . Πνίγηκε στο ίδιο του το αίμα και βρέθηκε νεκρός το επόμενο πρωί.

Tycho Brache

Ένα σημαντικός δανός αστρονόμος του 16ου αιώνα.
Πώς πέθανε: Δεν πήγε στο μπάνιο εγκαίρως.
Τον 16ο αιώνα, θεωρήτε προσβολή να αφήσεις ένα συμπόσιο πριν το γεύμα να τελειώσει. Ο Brahe, που ήταν γνωστό ότι πίνει υπερβολικά, είχε πρόβλημα στην κύστη και δεν πήγε να ανακουφιστεί έγκαιρα. Έκανε τα πράγματα χειρότερα από την υπερβολική κατανάλωση στο δείπνο, και ήταν πολύ ευγενικός για να ζητήσει να φύγει με συνέπεια να σπάσει η κύστη του. και να πεθάνει αργά και οδυνηρά μετά απο 11 μέρες

Horace Wells:
 Πρωτοπόρησε στη χρήση της αναισθησίας στην δεκαετία του 1840
Πώς πέθανε: Χρησιμοπoίησε αναισθητικό για να αυτοκτονήσει.
Το 1848 συνελήφθη για τον ψεκασμό δύο γυναικών με θειικό οξύ. Σε μια επιστολή που έγραψε από τη φυλακή, κατηγόρησε το χλωροφόρμιο για τα προβλήματά του. Τέσσερις ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρός στο κελί του.




Francis Bacon
 Ένα από τα πλέον σημαντικά μυαλά από τα τέλη του 16ου αιώνα. Ένας πολιτικός άνδρας, ένας φιλόσοφος, συγγραφέας και επιστήμονας,φημολογήθηκε οτι έχει γράψει μερικά από τα έργα του Σαίξπηρ.
Πώς πέθανε: Προσπάθησε να παγώσει το κοτόπουλο αλλά πάγωσε αυτός
Ένα απόγευμα το 1625, ο Μπέικον κοιτούσε μία χιονοθύελλα και και του ήρθε η ιδέα ότι ίσως το χιόνι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση κρέατος με τον ίδιο τρόπο που το αλάτι χρησιμοποιήθηκε. Αποφασισμένος να το ανακαλύψει, αγόρασε ένα κοτόπουλο από ένα κοντινό χωριό, το σκότωσε και στη συνέχεια, στέκεται έξω στο χιόνι, προσπάθησε να γεμίσει το κοτόπουλο με χιόνι για να παγώσει. Το κοτόπουλο ποτέ δεν πάγωσε, αλλά ο  Μπέικον ναι

Jerome Irving Rodale
 Ιδρυτής του κινήματος της βιολογικής διατροφής, δημιουργός του περιοδικού "Βιολογική γεωργία και κηπουρική" , καθώς και ιδρυτής της Rodale Press , μια μεγάλη εταιρεία εκδόσεων.
Πώς πέθανε: Στην εκπομπή «Dick Cavett Show", ενώ συζητούν τα οφέλη των βιολογικών τροφίμων.
Ο Rodale, καυχήθηκε «Θα ζήσω μέχρι τα 100 εκτός αν με πατήσει κάποιος τρελλός οδηγός οδηγός ταξί», ήταν μόνο 72, όταν εμφανίστηκε στο "Dick Cavett Show", τον Ιανουάριο του 1971. Αιτία θανάτου: καρδιακή προσβολή. Η εκπομπή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Aeschylus:
 Ο πολύ γνωστός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας . Πολλοί ιστορικοί θεωρούν τον πατέρα της ελληνικής τραγωδίας.
Πώς πέθανε: Ένας αετός έριξε μια χελώνα στο κεφάλι του
Σύμφωνα με το θρύλο, αετοί πήραν χελώνες και προσπαθούσαν να τους ρίξουν σε έναν βραχο για να ανοίξουν ρωγμή από τη ρίψη τους. Ένας αετός είδε το κεφάλι του Αισχύλου τον πέρασε για βράχο και τον έριξε πάνω του αντί για τον βράχο.


Jim Fixx:
Συγγραφέας του καλύτερου σε πωλησεις βιβλίου με τίτλο"Πλήρης Βιβλίο του Τρεξίματος", τότε που ξεκίνησε η τρέλλα με το jogging την δεκαετία του 1970.
Πώς πέθανε: Μια καρδιακή προσβολή .... ενώ έτρεχε
Είχε πάει μόνο μια μικρή απόσταση, όταν έπαθε το έμφραγμα. Στην αυτοψία αποκαλύφθηκε ότι μία από τις στεφανιαίες αρτηρίες του, ήταν κατά 99% φραγμένη, μία άλλη ήταν 80%,και μια τρίτη σε 70% φραγμένη .

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι 7 πιο ηλίθιοι θάνατοι στην Ιστορία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator