3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ "ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΡΡΟΣ"

0Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «Ο ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΗΣ» την ερχόμενη Κυριακή 17/4/2016 διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Ζάρρου. Ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα πολλά στη Νεολαία και στον Αθλητισμό του Ξυλοκάστρου.

Το τουρνουά συνδιοργανώνεται με το Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και εκτός από το σύλλογό μας θα συμμετάσχουν ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ και ο Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑΣ.
Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ "ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΡΡΟΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator