Μετωπική δύο βουβάλων - Πεθαίνουν ακαριαία από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης (Σκληρό Video)

0


Σοκαριστικές εικόνες από παράνομες οργανωμένες μάχες μεταξύ βούβαλων στην Κίνα, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα άτυχα ζώα αναγκάζονται να μονομαχήσουν σε ένα λασπώδη δρόμο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα ζώα χάνουν τη ζωή τους, το ένα ακαριαία το άλλο ύστερα από λίγο και μετά από ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι.

Τα «φεστιβάλ» με μονομαχίες βούβαλων είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε χώρες της Ασίας όπως η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και οι Φιλιππίνες, όπως είναι εμφανές από τις κραυγές ενθουσιασμού στη θέα των ζώων που ψυχορραγούν.

Προσοχή, η εικόνα είναι σκληρή


Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετωπική δύο βουβάλων - Πεθαίνουν ακαριαία από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης (Σκληρό Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator