Ο «κακός χαμός» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τις χωματερές! (video)

0


Υψηλοί τόνοι, ένταση, αχαρακτήριστες εκφράσεις και διάφοροι χαρακτηρισμοί, από “άσχετοι”, “ψεύτες”, “εσένα θα παρακολουθούμε συνέχεια”, “έχει βαρεθεί όλη η Πελοπόννησος να σε ακούει”, μέχρι “εσένα έχουμε μόνο, συνέχεια διακόπτεις, άντε σοβαρέψου”, “μαγαζάκι σας κάνατε το Περιφερειακό Συμβούλιο”,
επικράτησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στη διάρκεια της συζήτησης-ενημέρωσης για το έργο της αποκατάστασης των χωματερών στην Πελοπόννησο.
Το θέμα έφερε με τη μορφή ενημέρωσης, μετά και τα όσα έχουν ακουστεί για την απένταξή του από το πρόγραμμα στο οποίο έχει ενταχθεί, η περιφερειακή αρχή και το εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου. Τα όσα είπε δεν ικανοποίησαν την μείζονα μειοψηφία και ο Πατσαρίνος θέλησε, όπως είπε, να πει αλήθειες, για το έργο, τονίζοντας πως γνωρίζουν ότι το έργο απεντάχθηκε και το πληρωθεί από το Ελληνικό Δημόσιο. Επίσης ανέφερε πως δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα έγγραφα, γιατί δεν τους τα έχει δώσει η Περιφερειακή Αρχή.
Η ένταση δεν άργησε να προκληθεί και είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν οι παραπάνω χαρακτηρισμοί, ενώ παρενέβη μεταξύ της “κόντρας” της κας. Νικολάκου και του κ.Πατσαρίνου ο ΠΣ Αργολίδας Γ.Γαβρήλος. Θέση πήρε και ο κ.Τατούλης μιλώντας για τα “ψέμματα” του κ.Πατσαρίνου και εξηγώντας τι έγινε με το έργο, ενώ ανέφερε πως δεν πρόκειται να αφήσουν τις χωματερές ανοικτές γιατί οι Δήμαρχοι έπρεπε ήδη να έχουν βρει λύση.
Δείτε βίντεο με την ένταση που επικράτησε στη διάρκεια συζήτησης του θέματος.

Ε.Τ. - www.drt915.gr

Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο «κακός χαμός» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τις χωματερές! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator