ΕΝΤΕΛΩΣ Καμμένος: Είπε σήμερα τα Σκόπια «Μακεδονία»! (video)

0


Μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος κάνει και αυτός το «γλωσσικό ολίσθημα» Μουζάλα, κάνοντας λόγο για «θέμα του ονόματος της Μακεδονίας»

Ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος ... βγήκε  στα κάγκελα και  έως αργά χθες έστελνε τελεσίγραφα στο Μαξίμου « ή εγώ ή ο Μουζάλας» αλλά σήμερα μετά τη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ έκανε το ίδιο «γλωσσικό ολίσθημα» για το οποίο απαιτούσε την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος: «Aνεξάρτητα για το αν επρόκειτο για ένα λεκτικό λάθος, βρήκαν ευκαιρία οι γνωστοί εθνομηδενιστές να βγουν και να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας»

Δείτε το video μετά το 1:50Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΤΕΛΩΣ Καμμένος: Είπε σήμερα τα Σκόπια «Μακεδονία»! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator