Ήρθε το απολίθωμα της Νέας Τάξης…

0


Ήρθε…. Το κατασκεύασμα-ηθοποιός της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.

ΉΡΘΕ… Ως άλλη καπιταλιστική εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας των ΗΠΑ…

ΉΡΘΕ… Να μας δείξει το πόσο πολύ νοιάζεται η αστική μπουρζουαζία από το Αμέρικα για τους ταλαίπωρους από τον εμφύλιο σπαραγμό Σύριους,τον οποίον σημειωτέον οι ίδιες οι αμερικάνικες-και όχι μόνο- κυβερνήσεις έχουν προκαλέσει…

Η κυρία έφτασε νωρίτερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

Μετά την επίσκεψη στον Πειραιά αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις με κατεύθυνση τον Ελαιώνα.

Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ήρθε το απολίθωμα της Νέας Τάξης…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator