ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: Από την έκθεση φωτογραφίας - αστροφωτογραφίας του Θεοφάνη Ματσόπουλου (pics-video)

0Το ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 16/3/2016 έκθεση φωτογραφίας - αστροφωτογραφίας του Θεοφάνη Ματσόπουλου.Την έκθεση διοργάνωσε η Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου. Ο τίτλος της έκθεσης είναι :

«Αρχαία Μνημεία … κάτω από του γαλαξία μας το φως και του θηρευτή Ωρίωνα το βλέμμα».

Promo video:

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: Από την έκθεση φωτογραφίας - αστροφωτογραφίας του Θεοφάνη Ματσόπουλου (pics-video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator