Η αρχή της πτώσης του ISIS - Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ανακατέλαβαν πλήρως την Παλμύρα

0


Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ανακατέλαβαν πλήρως την Παλμύρα, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Agence France Presse, βασισμένο σε δηλώσεις στρατιωτικής πηγής.

Μέχρι χθες οι συριακές δυνάμεις υποστηριζόμενες από τη Ρωσική αεροπορία είχαν πάρει τον έλεγχο πολλών περιοχών γύρω από την Παλμύρα.

Η οριστική επίθεση έγινε χθες κι έτσι το ξημέρωμα βρήκε την Παλμύρα και πάλι ελεύθερη.

Ήδη οι πρώτες εικόνες από συριακά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα μέσα στην πόλη της Παλμύρας, φθάνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες σε όλο τον κόσμο.

Παρατηρητές εκτιμούν ότι η ανακατάληψη της Παλμύρας θα σηματοδοτήσει την αρχή της πτώσης του ISIS και την ισχυροποίηση του Σύρου πρόεδρου Αλ Ασαντ, με την ρωσική υποστήριξη.
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η αρχή της πτώσης του ISIS - Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ανακατέλαβαν πλήρως την Παλμύρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator