Ουρές προσφύγων για να αγοράσουν τον Αστέρα Boυλιαγμένης

0


Μετά το κάλεσμα του υφυπουργού Μάρδα να επενδύσουν 250.000 ευρώ στην Ελλάδα

Αφού κατάφεραν να γλιτώσουν από τους Τούρκους δουλέμπορους και τα μανιασμένα κύματα του Αιγαίου έπεσαν πάνω στον Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον υφυπουργό Μάρδα.

Μιλάμε για τους ταλαίπωρους πρόσφυγες στους οποίους ο Κωνσταντίνου κάνει σεμινάρια αντιεξουσιαστικής και αντισυστημικής δράσης ενώ ο υφυπουργός Εξωτερικών διά μέσω της αραβόφωνης εκπομπής του Γιώργου Αυτιά καλεί όσους από αυτούς διαθέτουν τουλάχιστο 250.000 ευρώ και θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα να σπεύσουν!
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ‏@outevimapisw


Η επιτροπή επενδύσεων στην Ελλαδα σε συνέντευξη τύπου .#mardas


Εάν επενδύσουν στην Ελλάδα θα τους αναλάβει ο Αλεξιάδης!


Οι άνθρωποι πρόσφυγες είναι, μαλάκες δεν είναι!

(Ωστε να επενδύσουν στην Κολομβία των Βαλκανίων…)

Παρόλα αυτά μερικές δεκάδες εγκατέλειψαν το πρωί την Ειδομένη με προορισμό την οικία του Στέργιου Πιτσιόρλα, το οποίο εντόπισαν στο χάρτη (σχετική φωτό).


Οι συγκεκριμένοι πρόσφυγες διαθέτουν μυθικά ποσά και πετρελαιοπηγές και είναι αποφασισμένοι να μπουν σφήνα στην ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθότι πληροφορήθηκαν ότι ο Αστέρας πωλείται έναντι 400 εκατομμυρίων ευρώ (εκ των οποίων τα 200 εκατομμύρια θα είναι δάνεια ελληνικών τραπεζών) σε αραβοτουρκικό σχήμα και είπαν να πληρώσουν παραπάνω ώστε να χτίσουν το δικό τους τζαμί στη θέση του Αρίωνα.

Χαμός αυτή την ώρα έξω από το σπίτι του Πιτσιόρλα.

Είχε προηγηθεί η επική ατάκα του Μάρδα στην αραβόφωνη εκπομπή του Αυτιά:
-Αν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ουρές προσφύγων για να αγοράσουν τον Αστέρα Boυλιαγμένης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator