Δήμος Βέλου-Βόχας: Περί κλαδέματος ασφαλείας δένδρων και θάμνων

0


Ενημερώνουμε ότι ο κάθε υπόχρεος ιδιοκτήτης στο Δήμο Βέλου-Βόχας, έχει την ευθύνη να προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες κλαδέματος και φυτοπροστασίας των δένδρων που είναι φυτεμένα εντός της ιδιοκτησίας του ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης πιθανού ατυχήματος (πχ. από πτώση, κλπ) σε γειτονικές ιδιοκτησίες, οχήματα, οικίες, πολίτες, σύμφωνα με τον Κανονισμό Πρασίνου του Δήμου μας (σχετικό β), ακόμα και των κλαδιών που εξέρχονται πέραν των ορίων της ιδιοκτησίας του.

Στην περίπτωση που ο υπόχρεος ιδιοκτήτης δεν δύναται να προβεί ο ίδιος στις δέουσες ενέργειες (πχ. κοπή και απομάκρυνση κλάδων) τότε υποχρεούται να ειδοποιεί την υπηρεσία Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στο τηλ. 27410-50302, ώστε ο Δήμος με δικά του μέσα να προβαίνει το συντομότερο δυνατό σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και οχημάτων, με ανάλογη χρέωση του υπόχρεου ιδιοκτήτη για το κόστος των σχετικών εργασιών (που κυμαίνεται από 50 – 150 ευρώ ανά δένδρο/θάμνο), σύμφωνα με τον Κανονισμό Πρασίνου του Δήμου μας (σχετικό β).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετικό ζήτημα, και παρακαλούμε άμεσα για τις δικές σας ενέργειες.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Βέλου-Βόχας: Περί κλαδέματος ασφαλείας δένδρων και θάμνων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator