ΒΙΝΤΕΟ: ΠΗΓΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΤΣΑΝΤΑ, ΚΙΝΗΤΟ...

0



Ελληνικό λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ένα αυτοκίνητο με δυο γυναίκες σταματάει έξω από τον καταυλισμό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο. 
Οι γυναίκες μεταφέρουν διάφορα είδη σε σακούλες για να τα παραδώσουν στους πρόσφυγες, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να περάσει κανείς μέσα. Δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν τις πόρτες και ένα τσούρμο (άντρες, γυναίκες και παιδιά), ορμά στο αυτοκίνητο και σε χρόνο μηδέν αρπάζει ότι σακούλα υπάρχει μέσα και τις εξαφανίζει.
Η οδηγός έκπληκτη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. 
Βγαίνει από το αυτοκίνητο και ζητά πίσω τα πράγματα της, αφού εκτός από τα είδη που θα έδινε στους πρόσφυγες, πήραν την τσάντα, το κινητό της και σακούλες με ψώνια που είχε κάνει για το σπίτι.

Προσφυγες κλεβουν ανθρωπιστρια!!!
Eλληνικό λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ένα αυτοκίνητο με δυο γυναίκες σταματάει έξω από τον καταυλισμό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο. Οι γυναίκες μεταφέρουν διάφορα είδη σε σακούλες για να τα παραδώσουν στους πρόσφυγες, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να περάσει κανείς μέσα. Δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν τις πόρτες και ένα τσούρμο (άντρες, γυναίκες και παιδιά), ορμά στο αυτοκίνητο και σε χρόνο μηδέν αρπάζει ότι σακούλα υπάρχει μέσα και τις εξαφανίζει.Η οδηγός έκπληκτη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Βγαίνει από το αυτοκίνητο και ζητά πίσω τα πράγματα της, αφού εκτός από τα είδη που θα έδινε στους πρόσφυγες, πήραν την τσάντα, το κινητό της και σακούλες με ψώνια που είχε κάνει για το σπίτι.]
Δημοσιεύτηκε από Ελλήνων Εφοδος στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

ΠΗΓΗ 
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: ΠΗΓΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΤΣΑΝΤΑ, ΚΙΝΗΤΟ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator