ΒΙΝΤΕΟ: Μάθημα ανθρωπιάς από οικογένεια στο Κιλκίς - Φιλοξενούν στο σπίτι τους μια 13μελή οικογένεια προσφύγων

0Φιλοξενούν στο σπίτι τους μια 13μελή οικογένεια προσφύγων από την Ειδομένη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Ελλάδα» η οικογένεια έχει αγκαλιάσει τους πρόσφυγες και τους παραχωρεί τα βασικά για τη διαβίωση τους. Στέγη, τροφή, καθαρά ρούχα και αγάπη.

«Το κάνουμε για την ψυχή μας και αν είσαι άνθρωπος, δεν μπορείς να αντέξεις κάτι τέτοιο» σχολίασε ο οικοδεσπότης.

Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: Μάθημα ανθρωπιάς από οικογένεια στο Κιλκίς - Φιλοξενούν στο σπίτι τους μια 13μελή οικογένεια προσφύγων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator