Όταν ο Τσίπρας έλεγε πως δεν πήρε τηλέφωνο ούτε μια φορά μεγαλοεκδότη… (ΒΙΝΤΕΟ)

0Πλήθος ερωτημάτων έχει προκαλέσει η απόκαλυψη του«Βήματος» για τις μυστικές συναντήσεις του εκδότη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με το Μέγαρο Μαξίμου να επιτίθεται στον ΔΟΛ, αλλά να μην αρνείται τελικά τις συναντήσεις, αφήνοντας αιχμές για παράνομη ενέργεια ηχογράφησης της συνάντησης.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που από το βήμα της Βουλής έλεγε πρόσφατα, πως «δεν πήρε ούτε μια φορά να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει με κάποιον εκδότη, μεγαλοεπιχειρηματία των ΜΜΕ…»

Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Τσίπρας έλεγε πως δεν πήρε τηλέφωνο ούτε μια φορά μεγαλοεκδότη… (ΒΙΝΤΕΟ) "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator