Δήλωση-σοκ Αλεξιάδη: "Τα άσχημα τελείωσαν, έρχονται... τα χειρότερα" !!!

0


Σε μια δήλωση-σοκ προχώρησε ο αναπληρωτής Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στη Βουλή.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Αλεξιάδης τόνισε, σχετικά με το νέο φορολογικό: «Αν έβαζα τίτλο, αυτός θα ήταν τελείωσαν τα άσχημα έρχονται τα χειρότερα»!

Ουσιαστικά ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών προαναγγέλλει ότι τα χειρότερα ακόμα δεν έχουν έρθει, κάτι που θα γίνει σύντομα. Η δήλωση αυτή έρχεται, μάλιστα, την ώρα που οι δανειστές βρίσκονται στην χώρα και η διαπραγμάτευση με τους εταίρους είναι εν εξελίξει!

Ο ίδιος λίγο αργότερα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει πιο δίκαιη και αναλογική επιβάρυνση των εισοδημάτων για το 2016, ενώ προσέθεσε ότι «για τα εισοδήματα του 2015 δεν υπάρχει κανένα νέο μέτρο».

Παράλληλα, ο κ. Αλεξιάδης χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς... πλούσιο, όποιον παίρνει μισθό πάνω από 1.500 ευρώ καθώς, όπως είπε επικριτικά, αγωνιούν τα ΜΜΕ που ασχολούνται τι θα γίνει με όσους παίρνουν μισθούς από 1500 ευρώ και πάνω!

«Είναι παράδοξο να αγωνιούν για αυτούς τους μισθούς αλλά δεν βλέπουμε πουθενά στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα αυτούς τους μισθούς», υπογράμμισε, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

Τέλος, ο αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει κανένα συμφέρον, καθώς όπως είπε «στην δικαιοσύνη όποιο σκάνδαλο βρούμε μπροστά μας» θα το ερευνήσουμε.

Αλέξανδρος Διαμάντης
Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήλωση-σοκ Αλεξιάδη: "Τα άσχημα τελείωσαν, έρχονται... τα χειρότερα" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator