Με αφορμή τον ορυμαγδό δηλώσεων σχετικά με την διαμαρτυρία των αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

0


Με αφορμή το ορυμαγδό δηλώσεων και κόντρα δηλώσεων σχετικά με την διαμαρτυρία των αγροτών, και την εισβολή τους στα γραφεία του σύριζα έχω να πω τούτο:

Πως γίνετε οι Αντουανέτα και οι Αντουανέτοι του νομού να μην ήξεραν τα αιτήματα των αγροτών ;
Δεν είχαν μάθει οτι στην εκλογική τους περιφέρεια στον Ισθμό συγκεκριμένα υπήρχε ενα μπλόκο αγροτών 33 μέρες που είχε κόψει την Ελλάδα στα 2;
Δεν είχαν μάθει ότι στις 4 Φλεβάρη όλες οι κοινωνικές τάξεις ενώθηκαν μαζί τους σε μια πρωτόγνωρη σε όγκο και παλμό διαδήλωση κατά του ασφαλιστικού;
Δεν είχαν ακούσει ότι στο Αιγάλεω η αστυνομία διέλυσε μια μέχρι εκείνη την ώρα ειρηνική πορεια με χημικά ρίχνοντας τα αδιακρίτως ακόμα και σε οικογένειες που έτυχε να περνούν;
Δεν είχαν ακούσει ότι συναντήθηκαν με τον Τσίπρα και ότι δεν ικανοποίησε παρά το ελάχιστο από τα αιτήματά τους;
Δεν θυμούνται τον υπουργό αγρ. ανάπτυξης τους να δηλώνει μέρες πριν το δημοψήφισμα ότι με αυτό το ασφαλιστικό καταστρέφεται ο αγροτικός κλάδος;
Επεδίωξαν ποτέ να μάθουν τι συμβαίνει και ξεσηκώθηκε ο αγροτικός κόσμος του νομού;
Στην πρώτη επαφή που είχαν όταν οι αγρότες διέκοψαν την συζήτηση στο επιμελητήριο και τους τέθηκε το θέμα πως έδρασαν;
Γιατί τότε οι αγρότες ήταν ήρεμοι ;
Ο αγροτικός κόσμος έχασε την υπομονή του όταν άκουσε τον ένα βουλευτή μετά από 40 μέρες αγώνα στο δρόμο, να λέει «ποια είναι τα αιτήματά σας; φέρτε τα μας να τα μελετήσουμε!» και την άλλη να χτυπά το χέρι στο τραπέζι σε ηλικιωμένο που την ρώτησε αν θα τα ψηφίσει.
Κάποτε πρέπει όλοι να καταλάβουν οτι οι λεύκες επιταγές τετραετίας μας τελείωσαν , ο καθένας θα κρίνετε μέρα με την ημέρα και θα παίρνει το πρόσημο που του αξίζει με την αναλογία λόγων και πράξεών του σε βάθος χρόνου.
Οι λωτοφάγοι πολίτες είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση και για αυτό είναι πολύ καλά προστατευμένοι στα κομματικά γραφεία .
Οι άλλοι έξω είναι άγριοι, ανεξέλεγκτοι θυμωμένοι και το βασικότερο απελπισμένοι.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με αφορμή τον ορυμαγδό δηλώσεων σχετικά με την διαμαρτυρία των αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator