ΚΙΑΤΟ: Πέταξαν πέτρα σε διερχόμενο αυτοκίνητο - Έκκληση της Τροχαίας στους οδηγούς

0


Από θαύμα γλίτωσε μία τετραμελής οικογένεια όταν ξαφνικά δέχθηκαν μία τεράστια πέτρα που έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους στην εθνική οδό Κορίνθου-ΠατρώνΤο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι με τα δυο του παιδιά είχε κατεύθυνση προς Πάτρα όταν στο ύψος του Κιάτου ξαφνικά έπεσε πάνω στο παρμπρίζ μία τεράστια πέτρα η οποία έσπασε το τζάμι και άνοιξε μία μεγάλη τρύπα.

Ο οδηγός ευτυχώς είχε την ψυχραιμία να κρατήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς εκτός των άλλων το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο γιατί εκτελούνται έργα και υπάρχει μόνο μία λωρίδα κίνησης προς κάθε κατεύθυνση.

Ο οδηγός κάλεσε την Τροχαία η οποία έφθασε σχετικά γρήγορα στο σημείο και επιβεβαίωσε το περιστατικό. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για την ανεύρεση του δράστη (ή των δραστών) στην γύρω περιοχή. Υπενθυμίζουμε ότι και παλαιότερα στην ίδια περιοχή υπήρχαν ανάλογα επεισόδια με ρίψη πετρών σε διερχόμενα αυτοκίνητα και τότε είχαν συλληφθεί οι δράστες.

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, τις τελευταίες ημέρες έχουν ξανακάνει την εμφάνισή τους αντίστοιχα περιστατικά στην συγκεκριμένη περιοχή. Ενώ όπως υποστηρίζουν οι άνδρες της Αστυνομίας, στόχος είναι κατά κύριο λόγο η ληστεία όταν το χτυπημένο αυτοκίνητο και οι προφανώς σοκαρισμένοι επιβάτες σταματήσουν για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Γι' αυτό τον λόγο η Τροχαία συνιστά προσοχή από τους οδηγούς στην συγκεκριμένη περιοχή και σε κάθε περίπτωση να ειδοποιήσουν αμέσως τις δυνάμεις της ώστε να επιληφθούν του συμβάντος.

Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πέταξαν πέτρα σε διερχόμενο αυτοκίνητο - Έκκληση της Τροχαίας στους οδηγούς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator