Τρομερό κράξιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ και η πρόταση έκπληξη στον Σαββίδη!

0


Ο στρατηγός, Φράγκος Φραγκούλης, αναρωτιέται για ποιο λόγο… μιλάει ακόμα ο Δικέφαλος, αφού βρίσκεται 29 βαθμούς πίσω και ζητάει από τον καλό του φίλο Ιβάν, κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Ο στρατηγός, Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ και ανέφερε μεταξύ άλλων τι πρέπει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης για να αλλάξει ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.

Όσα είπε ο Φράγκος Φραγκούλης στον ArenaFM 89.4:

«Έφυγε ο Τούντορ, ε και; Θα αλλάξουμε νοοτροπία; θαγίνουμε μια ομάδα που μποροεί να προγραμματίσει το μέλλον της; Θα κάνουμε τις μεταγραφές όταν πρέπει και όχι δυο μέρες πριν να λήξει η προθεσμία; Αυτά είναι τα ερωτήματα που έχω να θέσω. Το σημαντικότερο που θα πω αυτή τη στιγμή στο Σαββίδη είναι να μην κάνει τίποτα από αυτά, να φτιάξει το Σαββίδειο στάδιο , σε ένα νέο χώρο για να έχει το σπίτι του ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος. Για να αλλάξουμε επίπεδο και να γίνουμε μια σωστή ομάδα θα πρέπει να έχουμε ένα στάδιο που να ικανοποιεί τις ανάγκες μας, να είναι καινούργιο γήπεδο και να βγάζει τα έξοδα της. Να έχει ένα “Mall” , βοηθητικά γήπεδα, να έχει τα πάντα. Οι λύση δεν είναι να αλλάζεις προπονητές αν και αυτός ήταν μαθητευόμενος. Για να στηρίξουμε τον Ίβιτς, πρέπει και ίδιος να δεχτεί κοντά του ένα προπονητή, τύπου Σάντος , να τον βοηθήσει, να του δείξει τα μυστικά και να ξανα στήσουμε μια μεγάλη ομάδα.

Δίκιο είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης όταν έλεγε φτιάξε μια μεγάλη ομάδα και τότε μιλήστε. Δεν γίνεται να χάνεις από τον Πανθρακικό , όποιος και αν είναι ο προπονητής σου και να έχεις το δεύτερο μπάτζετ. Έχουμε μεγάλο χάλι , 29 βαθμούς πίσω ο ΠΑΟΚ; Και μιλάμε ακόμα… ».

Για την ήττα από τον Πανθρακικό: «Μετά από αυτή την ήττα οι παίκτες φανήκαν ανίκανοι να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Έχουν όλοι τεράστια ευθύνη, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο. Δεν έχουν φιλότιμο οι παίκτες του ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την επίθεση που του έγινε: «Αυτός είναι ο υπεύθυνος για όλα και δεν είναι φιλοξενούμενος, είναι ένας Έλληνας, υπερπατριώτης . Έχει βάλει 305 εκ.ευρώ σε αυτό το κράτος . Η επίθεση που δέχτηκε ήταν ανεπίτρεπτη αλλά αν δεν έχεις παιδεία… »

Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρομερό κράξιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ και η πρόταση έκπληξη στον Σαββίδη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator