Δεν υπάρχουν! Διόρισαν και τον δημοσιογράφο της Αυγής που πήρε συνέντευξη στον Τσίπρα!

0


Οι πόρτες του Δημοσίου άνοιξαν και για τον δημοσιογράφο της Αυγής, που τον Ιανουάριο του 2015 πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα με ερωτήσεις από τους χρήστες του twitter με το περιβόητο #askTsipras.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ΦΕΚ 89, που δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 2016, ο Ματθαίος Τσιμιτάκης, μέχρι πρότινος υπεύθυνος Διαδικτύου στην εφημερίδα «Αυγή» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», αλλά και «εγκέφαλος» της ιντερνετικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009, μπαίνει στο Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, με τις πληροφορίες να λένε πως θα διαχειρίζεται τα social media του πρωθυπουργού.


Η τραγική ειρωνεία είναι πως στη συνέντευξη με τον κ. Τσιμιτάκη, όπου ο Αλέξης Τσίπας απαντούσε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι χρήστες του Διαδικτύου, ανέφερε χαρακτηριστικά για τους ειδικούς συμβούλους: «Αποσυμφόρηση από στρατιές συμβούλων… Εμείς λέμε ότι αυτό θα σταματήσει, πρέπει να σταματήσει. Δεν θα σταματήσει επειδή εμείς δεν έχουμε ανθρώπους να φέρουμε. Θα σταματήσει διότι εμείς φέρνουμε μια άλλη αντίληψη μαζί μας».

Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν υπάρχουν! Διόρισαν και τον δημοσιογράφο της Αυγής που πήρε συνέντευξη στον Τσίπρα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator