Το νέο σόου του Νίκου Καρανίκα και η Μενεγάκη

0


Το πρόσωπο των ημερών, ο Νίκος Καρανίκας σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα στο «Πρώτο Θέμα». Για το θαυμασμό που τρέφει στην Ελένη Μενεγάκη, για τις δηλώσεις του περί χολέρας και τα καθήκοντά του.

Για τα κριτήρια με τα οποία επελέγη

«Και στη δεξιά οι αρχηγοί τους, τους πολιτικούς τους έμπιστους έβαζαν. Ρωτήστε τι έκαναν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ολάντ, η Μέρκελ. Δεν θα το κάνει η αριστερά που ξέρει τι θα πει έμπιστος επειδή δεν υπάρχει ιδιοτέλεια;».

Για τα καθήκοντά του στο Μαξίμου

«Αυτή είναι δική μας υπόθεση. Της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση έβγαλε ένα ΦΕΚ. Περιοριστείτε στα γεγονότα τα πραγματικά, ας μην κάνουμε ιστορίες. Αυτό δεν είναι ούτε ευθύνη, ούτε ενδιαφέρουν τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κουτσομπολιό. Εχω έναν επικουρικό ρόλο δίπλα στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση κι εσείς το μεγεθύνετε».

Για την Ελένη Μενεγάκη

Σαφώς μου αρέσει η Μενεγάκη. Αν η λαϊκή μου καταγωγή και αισθητική θίγει κάποιους, εμένα δεν με θίγει. Προφανώς πήραν υπόψη και τη λαϊκή μου καταγωγή πέραν της πολιτικής μου μόρφωσης για να με βάλουν σε μια θέση που είναι πολιτική»

Για τη δήλωσή του ότι η καριέρα είναι χολέρα

«Εμείς δεν κάνουμε καριέρα, μας προκύπτουν υπεύθυνες θέσεις. Είναι μεγάλη η διαφορά. ...Το κυνήγι για την ιδιώτευση είναι χολέρα. Διότι αυτό σημαίνει καριέρα».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το νέο σόου του Νίκου Καρανίκα και η Μενεγάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator