Στην ορεινή Κορινθία βρέθηκε ο κηφήνας της Ραφήνας το τριήμερο

0


Την ορεινή Κορινθία και ποιο συγκεκριμένα την Γκούρα επέλεξε για να περάσει το 3ήμερο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο αχρηστότερος.

Έφτασε στην Γκούρα την Παρασκευή το μεσημέρι οικογενειακώς και διέμεινε σε τουριστική μονάδα μαζί με παρέα φίλων του.

Κατά την παραμονή του στην ορεινή Κορινθία συναντήθηκε και με κάποιους προσωπικούς του φίλους και η συζήτησε περιστράφηκε και γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέων μελών της Νομαρχιακής επιτροπής  Κορινθίας.

Έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και φυσικά φωτογραφιζόταν πρόθυμα με τους κατοίκους αλλά και επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί τις προηγούμενες ημέρες.
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην ορεινή Κορινθία βρέθηκε ο κηφήνας της Ραφήνας το τριήμερο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator