ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;»

0


Σε απίστευτες προκλήσεις προβαίνουν οι Τούρκοι, σε μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης εθνικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Στη σύσκεψη για τη διαχείριση του προσφυγικού που είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών και ο Τούρκος ομόλογός του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, ερωτηθείς ο απεσταλμένος του Σουλτάνου, γιατί η Τουρκία αμφισβήτησε το κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας για τις έρευνες στο Αιγαίο μετά την πτώση του ελικοπτέρου Agusta Bell είπε: «Εκει αναφέρομαι στις υπάρχουσες νομικές διάφορες μεταξύ των δύο χωρών ωστόσο θέλω να υπογραμμίσω το εξής σε θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας και σε θέματα συνεργασίας στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας δεν εκμεταλλευόμαστε την ανθρώπινη δυστυχία για να μπορέσουμε έχουμε φυσικά οφέλη.

Και αυτό έχει αποδειχθεί στο παρελθόν όταν επλήγη η Τουρκιά από μια φυσική καταστροφή όπως ήταν στους σεισμούς οι πρώτοι που συνέδραμαν την Τουρκία ήταν οι γείτονες της οι Έλληνες.

Ποιο είναι το δικό σου νησί; ποιο είναι το δικό μου νησί; δεν θέτουμε τέτοια θέματα όταν πρόκειται για θέματα διάσωσης εκεί δεν θέτουμε τέτοια θέματα και νομίζω ότι πρέπει πολύ καλά να ξεχωρίσουμε την ανθρώπινη από την πολιτική διάσταση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας».

Τι έκανε ο Κοτζιάς; Την κότα, όπως πάντα.

Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator