ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΕΛΟΥ: Ελάτε όλοι , μικροί και μεγάλοι, στο Βελιώτικο φρουτένιο καρναβάλι

0


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ελάτε όλοι , μικροί και μεγάλοι, 
στο Βελιώτικο φρουτένιο καρναβάλι. 
Θα είναι για μας τιμή μεγάλη 
να γιορτάσουμε όλοι μαζί του τόπου μας τα κάλλη, 
το λαχταριστό σταφύλι και το ζουμερό πορτοκάλι. 
Όλα τα φρούτα θα μπούνε στο χορό, 
Θα έχουν ένα δύσκολο συναγωνισμό..


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Ομάδες Ενεργοποίησης Συλλογικότητας διοργανώνουν και σας προσκαλούν να γιορτάσουμε το καρναβάλι στο Βέλο. Το Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2016, στις 17.00. Η παρέλαση ξεκινά όπως πάντα από τη γειτονιά "Μποτσαραίικα" και τελειώνει στην πλατεία Αγίου Φανουρίου.


Οι εκατοντάδες εθελοντές που συμμετέχουν θα σας παρασύρουν σε έναν ατελείωτο χορό στην πλατεία, και οι εθελοντές παιδαγωγοί θα οργανώσουν τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά. Το θέμα της φετινής γιορτής είναι  
"Τα Κουτσούβελα στη Φρουτοπία" 


Η γιορτή περιλαμβάνει:
  • παρέλαση φρουτένιων αρμάτων
  • διαγωνισμό «Ο βασιλιάς των φρούτων»
  • γαϊτανάκι χρωμάτων
  • γεύσεις παράδοσης με παιχνίδια και χορό
  • κεράσματα
Σεβόμαστε την αγροτική μας παράδοση και αναδεικνύουμε τις αξίες της γης μας.
Σας περιμένουμε στη Φρουτοπαρέα μας! 

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 21.00 ξεκινά το κυνήγι του θησαυρού
Φτιάξτε την ομάδα σας , φορτώστε με ενέργεια, πάρτε τον εξοπλισμό σας , βάλτε την φαντασία σας , το χαμόγελο σας και ελάτε να ΤΟΝ ανακαλύψουμε.


πληροφορίες στο neovelo2013@gmail.com
(Η τοποθεσία δίνεται κρυπτογραφημένη στην αφίσα)

Με μοναδικά μας όπλα την όρεξη και την δημιουργικότητα των εθελοντών, και την αγάπη του κόσμου συνεχίζουμε να αλλάζουμε τον τόπο μας αλλά κυρίως τον τρόπο ζωής μας, προς το καλύτερο, με την συνεργασία και την αλληλεγγύη. Κανείς δεν πρέπει να πορεύεται μόνος του, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο που αξίζουν τα παιδιά μας.

Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΕΛΟΥ: Ελάτε όλοι , μικροί και μεγάλοι, στο Βελιώτικο φρουτένιο καρναβάλι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator