Με πολύ μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου (των χυδαίων συνθημάτων) !!!

0Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε χτες μια επίκαιρη και ενδιαφέρουσα ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου (των χυδαίων συνθημάτων) με θέμα «Ο συριακός εμφύλιος ως αιτία δημιουργίας μεταναστευτικών ροών. Ποια η αλληλεπίδρασή τους με τα κράτη υποδοχής και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί».

Ομιλητές ήταν οι:

Χαράλαμπος Τσιλιώτης : Συνταγματολόγος, Επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων

Hamza Aybar : Υποψήφιος διδάκτωρ Ελληνοτουρκικών Σχέσεων

Όμηρος Τσάπαλος : π. Διευθυντής στο Τμήμα Ειδήσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Στέλεχος Ιδιωτικής Εταιρείας Επικοινωνίας

Την συζήτηση συντόνισε ο κ. Νικόλαος Χιδίρογλου, Δημοσιογράφος.

Την ημερίδα παρακολούθησε πλήθος φοιτητών αλλά και πολιτών και ακούστηκαν σημαντικές απόψεις και άγνωστες πτυχές για το θέμα. Δείτε σχετικές δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί :
Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με πολύ μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου (των χυδαίων συνθημάτων) !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator