Κλασμένο Χορευτικό Alert: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στον πιο παλαβό αυτοσχέδιο χορό όλων των εποχών

0


Περνούσα μια πολύ ανιαρή μέρα, μέχρι που υπέπεσε στην αντίληψή μου αυτό εδώ το βίντεο-ντοκουμέντο, τραβηγμένο από ένα υπεράνω πάσης υποψίας τρολ, το οποίο ειλικρινά απορώ πώς έγινε και βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Τυχερά είναι αυτά, θα μου πείτε. Άλλοι πέφτουν θύματα απαγωγής από εξωγήινους. Το βίντεο, βέβαια, είναι κατά τι πιο εξωφρενικό. Δεν θα σας πω πολλά για το χορευτικό της Ελένης Τσαλιγοπούλου – παρά μόνο αυτό: Μόλις εκθρόνισε το χορευτικό του Ηλία Βρεττού για το Πετάω Ψηλά. Παρακολουθήστε με γυαλιά παρακαλώ και μην προσπαθήσετε να το μιμηθείτε στο σπίτι:


Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλασμένο Χορευτικό Alert: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στον πιο παλαβό αυτοσχέδιο χορό όλων των εποχών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator