Στα όρια λιποθυμίας από το αλκοόλ ο αδικοχαμένος τραγουδιστής - 2,72 mg αλκοόλ στο αίμα του

0


Στα όρια λιποθυμίας από το αλκοόλ ο αδικοχαμένος τραγουδιστής – «Αδύνατον να οδηγούσε τόσο μεθυσμένος», λέει η οικογένειά του

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις τοξικολογικές εξετάσεις του αδικοχαμένου τραγουδιστή κυριολεκτικά σοκάρουν.

Όπως αναφέρει το «Βήμα», σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση το ποσοστό του αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα του 32χρονου τραγουδιστή, προσδιορίζεται στον απίστευτο αριθμό του 2,72m ανά λίτρο.

Δυστυχώς αυτός ο αριθμός είναι από τους μεγαλύτερους αριθμούς χρήσης αλκοόλ που έχουν καταγραφεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Το ποσοστό αυτό που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη, οδηγεί σχεδόν σε αναισθησία το χρήστη, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς όταν το όριο αγγίζει τα 3mg ανά λίτρο, τότε ο χρήστης αγγίζει το... θάνατο, καθώς αυτή η τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ προκαλεί πλήρη αδρανοποίηση του αναπνευστικού συστήματος.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα πρέπει να αναθεωρήσει τον ισχυρισμό της, ότι ο 32χρονος τραγουδιστής δεν γίνεται να οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το επιτρεπτό όριο μέθης, προσδιορίζεται στα 0,50mg ανά λίτρο και από 0,70 έως 1,20mg αλκοόλ παρατηρείται σύγχυση μνήμης, ζαλάδα και απώλεια προσανατολισμού. Δυστυχώς όμως ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει τη διπλάσια ποσότητα...

http://www.newsbomb.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα όρια λιποθυμίας από το αλκοόλ ο αδικοχαμένος τραγουδιστής - 2,72 mg αλκοόλ στο αίμα του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator