Παντελής Παντελίδης: Το αστέρι που ξεχώρισε από το YouTube

0


Δείτε τα πρώτα βίντεο στο YouTube του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που τον έκαναν γνωστό σε όλη την ΕλλάδαΣοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του, το πρωί της Πέμπτης, σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού. Ο Παντελής Παντελίδης ήταν μόνο 32 ετών.

Ο Παντελής Παντελίδης εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Δεν είχε κάνει σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος. Ήταν ένας καλλιτέχνης, που πρώτα τον ανακάλυψε το κοινό και έπειτα οι δισκογραφικές εταιρίες.

Ο Παντελής Παντελίδης, άγνωστος ακόμα, κρατώντας την κιθάρα του, έπαιζε τα κομμάτια του μπροστά στην κάμερα του και στη συνέχεια ανέβαζε τα videos στο Youtube. Ένα από τα κομμάτια που ξεχώρισαν γρήγορα ήταν το «Δεν ταιριάζετε σου λέω», το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε και έγινε τεράστια επιτυχία. Ακολούθησαν τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Σε Παραδέχομαι», «Παραμυθιάζομαι», «Ποιος είναι αυτός» και άλλα, που μετέπειτα γνώρισαν τεράστια επιτυχία.







Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παντελής Παντελίδης: Το αστέρι που ξεχώρισε από το YouTube"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator